Lunch 12.11 - 14.11.2025 € 45
-
Gambero Rosso
Selder - appel - dille -
Ossenstaart
Open ravioli - eekhoorntjesbrood -
° Langoustine in twee bereidingen
° Langoustinestaart - XO - bouillon
° Chawanmushi - hazelnoot
° Supplement 10g Imperial Heritage Kaviaar -
Kabeljauw
Aardpeer - grijze garnaal -
° Supplement extra voorgerecht 25
° Supplement 10g Imperial Heritage Kaviaar 15
Oester
-
Gillardeau n°4
Natuur 5 -
Gillardeau n°4
Mierikswortel 6,5 -
Gillardeau n°4
Mierikswortel - Imperial Heritage kaviaar 15
Voorgerecht
-
Makreel
Gerookt - tartaar - yuzu - eidooier 31 -
Langoustine in twee bereidingen
Langoustinestraat - XO - ossenstaartbouillon
Chawanmushi - hazelnoot
Supplement 10 g Imperial Heritage kaviaar 45
15 -
Sint-jacobsvrucht
Sjalot - gerookt spek - zeekraal 39
Hoofdgerecht
-
Europese kreeft in twee bereidingen
Kreeftenstaart - beurre noisette - zeegroenten
Kreeftenschaar - ravioli - kreeftenbisque 59 -
Wagyu A5 'Japan' in twee bereidingen
Tartaar - tartelette - eidooier
Lende - knolselder - zwarte look 110 -
Hazenrug
Miso - dadel - bitterbal - veenbes 52
Dessert
-
Boskoopappel
Frangipane - karamel - five-spices 16 -
Tahiti Vanille
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom 16 -
Van Tricht
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur 18
Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder.